طرز تهیه ۵ صبحانه جدید، جذاب و خوشمزه

آیا از خوردن چای شیرین و نان و پنیر خسته شدهاید؟ فکر میکنم آنقدر دربارۀ اینکه “صبحانه مهمترین وعدۀ غذایی است و اگر نخوریم هزار یک مشکل پیدا میکنیم” شنیدهاید که گوشتان از این حرفها پر است! خب این حرفها درست، اما بعضی وقتها وعدۀ غذایی صبحانه آنقدر تکراری میشود که دست و دلمان به خوردنش نمیرود! به همین خاطر تصمیم گرفتیم در پست امروز وبلاگ کاله ۵ صبحانه متنوع و خوشمزه را به شما معرفی کنیم که هم خیلی ساده تهیه میشوند و هم خیلی مقویاند! برای ایجاد یک تنوع طوفانی در وعده صبحانهتان آمادهاید؟
۱ طرز تهیه صبحانه با نان تست فرانسوی (فرنچ تست)
این صبحانه آنقدر خوششکل و خوشعطر است که همه عاشقش میشوند و عطر و طعم آن با روان آدم بازی میکند! برای تهیه فرنچ تست یا همان نان تست فرانسوی به مواد زیر نیاز دارید:
- نان تست: ۸ تکه
- تخم مرغ: ۴ عدد
- کره: به مقدار لازم (من ۱۰۰ گرم استفاده میکنم معمولاً)
- شیر: دو سوم یک لیوان معمولی
- آرد: یک چهارم فنجان
- شکر: ۳ قاشق غذاخوری
- وانیل: یک قاشق چایخوری
- دارچین: یک قاشق چایخوری
- نمک: یک چهارم قاشق چایخوری

مراحل تهیه فرنچ تست:
اول تخم مرغها را داخل کاسهای بشکنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. بعد نمک، وانیل، شکر، آرد، دارچین و شیر را به آنها اضافه کنید و دوباره مواد را هم بزنید. (برای راحتی میتوانید همه این مواد را داخا مخلوط هم بریزید تا خوب مخلوط شوند.)
کره را داخل یک ماهیتابه روی شعله متوسط آب کنید و صبر کنید کمی داغ شود.
حالا نان تست را آغشته به مواد داخل کاسه کنید و داخل کره بیاندازید تا سرخ شود. بعد از اینکه یک طرف نان تست سرخ و برشته شد آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.

نکته اول: به جای نان تست میتوانید از نان باگت برش خورده هم استفاده کنید.
نکته دوم: اگر مبتلا به بیماری سلیاک هستید یا به هر دلیل دیگری نمیتوانید مواد غذایی حاوی گلوتن مانند نان و آرد معمولی را استفاده کنید نگران نباشید؛ با استفاده از نان تست بدون گلوتن و آرد بدون گلوتن سلینو کاله شما هم میتوانید از این صبحانه خوشمزه لذت ببرید.
برای تزئین این نان صبحانه فرانسوی میتوانید از عسل، شکلات و میوهجات مختلف استفاده کنید.

۲ طرز تهیه پن کیک آمریکایی برای صبحانه
پنکیک یکی از صبحانههای خوشمزه است که در اکثر کافهها هم سرو میشود و طرفداران آن زیادند. برای تهیه پن کیک امریکایی مواد زیر را لازم دارید:
- آرد گندم (یا آرد بدون گلوتن سلینو کاله): ۱ فنجان سر پر
- شیر: ۱ فنجان
- تخم مرغ: ۳ عدد بزرگ
- نمک: ¼ قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
- جوش شیرین: ۱ قاشق چایخوری
- روغن مایع: ¼ فنجان
مراحل تهیه پن کیک آمریکایی:
آرد و شیر را داخل یک کاسه گود بریزید و با همزن برقی ۳ دقیقه هم بزنید.
تخم مرغ، نمک، بیکینگ پودر، جوش شیرین و روغن مایع را به مواد داخل کاسه اضافه کنید و دوباره مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
حالا به یک ماهیتابۀ تفلون نیاز دارید. ماهیتابه را روی شعله قرار دهید تا خوب گرم شود.
با یک قاشق یا ملاقه کوچک مایع را به صورت دایره داخل ماهیتابه بریزید و ماهیتابه را کمی تاب دهید تا مواد به خوبی پخش و نازک شوند.
بعد از ۳۰ تا ۵۰ ثانیه پن کیک را برگردانید تا دو طرف آن طلایی شود.
با عسل، شکلات یا میوهجات پن کیکتان را تزئین کرده و آن را کنار کیک لیوان چای یا قهوه نوش جان کنید.

۳ طرز تهیه املت ریحان و گوجه برای صبحانه
بعضیها هم هستند که ترجیح میدهند وعده صبحانه سنگینتری داشته باشند و آن را به املتهای خوشمزه مزین کنند. املت ریحان و گوجه طرز تهیه سادهای دارد و خیلی سریع آماده میشود.
مواد لازم برای پخت املت
گوجه: ۳ عدد متوسط
تخم مرغ: ۳ عدد
برگ ریحان: ۲۰۰ گرم
سیر: ۱ حبه
روغن زیتون (یا مایع): ۴ قاشقق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
مراحل پخت املت گوجه و ریحان
ابتدا گوجهها را به صورت حلقههایی با ضخامت حدودی ۲ میلیمتر خرد کنید.
۳ تا تخم مرغ را داخل کاسهای بشکنید و همراه نمک و فلفل کمی هم بزنید.
روغن مایع مخصوص سرخ کردنی را داخل تابهای بریزید تا گرم شود.سپس گوجههای ورقه شده را داخل آن قرار دهید تا سرخ شوند. فقط بهتر است که گوجهها را له نکنید تا حالت آنها عوض نشود.
بعد از اینکه گوجهها سرخ شد تخم مرغ را روی آن بریزید و حرارت را کمی زیاد کنید تا تخممرغها بپزند.
املت را داخل بشقاب بکشید و روی آن را با برگهای ریحان پر کنید.
** یک روش دیگر هم برای پخت املت گوجه و ریحان وجود دارد. به این صورت که داخل سه کاسه جداگانه روغن زیتون بریزید و آن را بچرخانید تا کاسه خوب چرب شود.
یک لایه گوجههای ورقه شده را داخل کاسه بچینید، لایه بعدی را با ریحان و سیر رنده شده پرکنید و روی آنها مایع تخم مرغ را بریزید (در این مدل بهتر است که مایع تخم مرغ یکدست باشد). این کار را تا پر شدن کاسه ادامه دهید.
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و کاسهها را به مدت ۱۰ دقیقه داخل آن قرار دهید. صبحانه خوشمزه و پرانرژی شما آماده است، آن را همراه با نان تازه نوش جان کنید.

۴ ماست و میوه و عسل، صبحانهای سریع و خوشرنگ
درست این صبحانه دیگر زیادی راحت است، فقط کافی است در یک شیشه مربای خوشگل یک لایه ماست یونانی بریزید، لایه بعدی عسل و بعد از آن میوه بچینید. به همین ترتیب لایهها را بچینید تا شیشه پر شود، سپس لایه آخر را با هر میوهای که دوست داشتید تزئین کنید.

۵ اسموتی موز و بادام زمینی برای شروع یک روز زیبا
اسموتی یک ترکیب خوشمزه از میوه و یخ است که نه تنها برای صبحانه، بلکه برای میانوعدهای پرانرژی و دوست داشتنی یک انتخاب عالی است. طرز تهیه اسموتی موز و بادام زمینی خیلی ساده است. اول مواد زیر را آماده کنید:
موز یخ زده
کره بادام زمینی
شیر سویا
ماست یونانی
عسل
تکههای یخ
اندازه این مواد دست خودتان است و بستگی به این دارد بخواهید مزه بادام زمینی بیشتر حس شود یا موز و عسل و… . در کل تمام مواد را داخل یک میکسر خوب با هم میکس کنید، سپس آن را داخل لیوان بریزید و هر طور دلتان خواست، با شکلات، توت فرنگی، بادام و … تزئین کنید.

خداحافظی موقت
این هم از ۵ صبحانۀ مقوی، مغذی، خوشمزه و خوشرنگ. بگویید ببینم راضی شدید یا هنوز فکر میکنید صبحانه یک وعدۀ غذایی تکراری است؟